lördag 30 juli 2011

Valp till salu

Den här snyggingen söker ett aktivt hem han är super go och rumsren och gillar att åka bil.

Lillkillen och Scarlet.


fredag 29 juli 2011

Noahs 7 årsdag

Igår åkte jag och Micke hem till Malin och Magnus för att fira att Noah fyllde 7 år här står Malin och gör en supergod chokladtårta hon är lite rund och magen och bebisen ska komma i septermber.

Noah 7 år. Sicken go kille det är och så rolig.


Nygifta Malin och Magnus Tummalid. Nu är vi på Lyckornas havsbad och ska äta en 3 rätters och sen kommer Pugh Rogerfeldt och uppträder.

Storebror Liam lyssnar spännt på låtarna.

Mister Pugh himself han var såååå bra och vi hade det jätteroligt.

lördag 23 juli 2011

Öländsk kroppkaka

Fick inte med denna bilden innan men detta är öländsk kroppkaka gudomligt gott med skirat smör och lingonsylt.

Semester på Öland 2011

Började våran semester i Tvååker på SKK utställning där T The Bells of Freedom "Elton" blev 2 i ökl och fich R-Cert brorsan CH Torpedos Wodoo Magic " Bonus" blev 2 i champkl. ocg 4 bästa hane och systern Ch Torpedos Hooked On a Danger "Tequila" blev 3 i ökl och alla tre fick ck. Jag var jättenöjd duktiga hundar och ägare. Lördagen gick inte så bra så fort vi var klara åkte jag och Micke och Snäckan och Tequila till vårat Öland för att få lite semester.

Tequila och jag i vänstervarv synd men korten jag tog på Bonus blev suddiga så de kom inte med här men håll tillgoda han har ju ett eget album på Galleriet där ni kan se snyggingen.

Ja ha då är det söndag morgon och då åt vi frukosten ihop med våra vänner från Huddinge Sivan och Affa vi träffades på denna campingen för 16 år sedan sen dess har vi hållit kontakten och försöker träffas så ofta vi kan.

Snäckan och Mickes uppgift denna semaster var att gå till bagarn och hämta färska frallor varje morgon de ni är lyx.

Affa och Tequila ska bada och det gjorde de.

Här står två badbrudar och vill i igen.

Älskade Öland och Byxelkrok här ser ni Blå Jungfrun i bakgrunden ön alltså.

Torsdag morgon och vi ska åka hem ösregn och blåst inte alls vanligt här men så var det.

Gick ner till stranden en sista gång i blåsten men nu regnade det ju inte vi tog några bilder på varann och vattnet. Vackert.




Micke stannade nånstans i Småland för en rökpaus och då tog jag denna bilden på våran sovplats så gott man sover där, har varit så nöjd över våran semester och tack så mycket till Cicci som passade alla hundarna hemma  du är helt fantastisk Cicci som gjorde detta möjligt och inte nog med det så hade Ela kommit och så hade de målat färdigt inne i hundhuset för mig, vicken överraskning puss på er tjejer.

måndag 11 juli 2011

Torpedos Tarte Tatin

Hej här är sötisen som finns kvar här hemma efter CH Cessex U Too och CH Torpedos Fig Tree Bay han vill flytta nu till rätt hem.




söndag 10 juli 2011

CH Torpedos Wodoo Magic

Carina med sin vackra Bonus på Världsutställningen i Paris i stor championklass och blev placerad som nr två. Helt sagolikt. Stort grattis till dem.

torsdag 7 juli 2011

WOW Bonus tar CERT i Paris

Fantastiska CH Torpedos Wodoo Magic "Bonus" äg. Carina Lundeklev är i Paris på Franska Mästerskapen och visar Bonus i en stor Jaktklass vinner den och får CERT.Jag är så stolt och glad. Bilderna har Lotta Luciani tagit. Tack så mycket. Jättegrattis.

Lägg till bildtext

lördag 2 juli 2011

Max hälsar på

Här är Scarlet som leker med valparna brunisen Max kom igår så jag passar honom för hans matte och husse gifter sig idag och han ska stanna till på söndag eftermiddag och då kommer Lena och Gert- Ove och halvbrorsan Elton och ska hämta hem lilla Scoobi som är märkt v fram.

Det är inte så farligt som det ser ut. Scarlet är så snäll och god mot de små fast Max ser ju rätt så orolig ut.

Scoobi luktar på midsommarblommorna.....

Nu kommer de i full fart mot mig tänker Max.....