måndag 19 mars 2012

Internationellt Championat

Fantastiska Carina och hennes fantastiska hund Bonus var på Internationell utställning i Malmö i söndags SKKs och  blev bästa hane och BIR och fick sitt slutliga CACIB och kan nu titulera sig Internationell Champion Se (u) ch No uch Torpedos Woodo Magic. Ja jäklar va  bra detta blev.  Stoltare uppfödare kan man nog inte hitta. Grattis i massor till er.

lördag 17 mars 2012

Carina och Bonus på Crufts 9 mars 2012

Hej, kan inte se mig mätt på dessa underbara bilder på Carina och hennes sagohund Bonus som tog England med storm på världens största hundutställning Crufts dryga 30 000 st hundar var anmälda och de blev BÄSTA HANE i rasens hemland, detta gör en uppfödare både tårögd och väldigt väldigt stolt. Största kramar till er. Håll tillgodo och bara njuuuuuuuuut av att se på dem.


fredag 9 mars 2012

England Crufts

SE(U)CH NO UCH Torpedos Woodo Magic "Bonus" Äg. Carina Lundeklev blev idag bästa hane och tog det Engelska certet på Crufts-utställningen. Stort stort Grattis från alla stolta Torpedosar det här kommer jag aldrig att glömma.Tack Carina att du tar så väl hand om honom. Ni är verkligen ett fantastiskt team.

tisdag 6 mars 2012

Laura på besök hos Bonus för en parning.

I söndags åkte jag och Laura till Carina och Bonus för en liten dejt och den gick bra så nu håller vi tummarna att det ska bli fina Torpedosvalpar runt den 6 Maj. Här på bilden är en dotter som Bonus är pappa till och hon kallas för Limit sååå söt och fin.

Här på bilden Carina med sina guldkorn Bonus och Linit.


NO UCH SE (U)CH Torpedos Woodoo Magic "Bonus"

Tack Carina för god mat och dryck och eran gästfrihet det är alltid så roligt att träffa er. Nu håller vi tummarna för er för de ska till England och ställa ut på Crufts på fredag. Heja heja.

torsdag 1 mars 2012

Vårtecken

Igår fick jag se att blåsipporna har kommit och de växer så vackert på tomten. Hoppas att våren har kommit nu.