torsdag 26 april 2012

Flatshow i västra den 22 april 2012


Var på västras flatshow och hade med mig Torpedos Lady Cartier som vann junkl med HP här på bilden och Torpedos Hallo Lovely i ökl där blev hon placerad 3 med HP och Championen Miss Mallorys Absolute Lavender vann champ.kl med HP och blev BIS en riktig toppendag blev det.

torsdag 19 april 2012

Flatshowen i Värmland 14-15 april

Fick inbjudan från Värmland om jag ville döma deras flatshow på lördag och deras inofficella jaktprov på söndagen och det kunde jag ju inte tacka nej till. Vi hade det jättetrevligt båda dagarna. Många fina och duktiga hundar fick jag gå igenom. Här poserar vi med BIR hunden som heter SE(U)CH NO UCH Comics Mr Walker äg. M Andreasson och BIM hunden är SE VCH SE(U)CH Comics Blue Strip In Acapulco äg C Sundell som även är uppfödare till dem. Stort grattis.

måndag 16 april 2012

Torpedos The Bells of Freedom

Fick den här fina bilden idag från Lena och deras "Elton" Torpedos The Bells of Freedom när de startade på sitt första workingtest för SSRK och det gick ju galant en fin fjärdeplacering utav elva startande. Lysande. Grattis säger vi och det bästa är att nu har de blivit riktigt taggade så det dröjer inte så länge till de ska starta igen. 

måndag 9 april 2012

Jaktinternatet 5-7april 2012

Här är vi uppe i Laxsjön för årets första jaktinternat, instuktören i år var Karin Torstensson kennel Håll Fast tack Karin för en mycket givande och inspirerande kurs alla var mycket nöjda och glada. Här poserar Ingrid Lena Ola och Janne de kom med upp fast de tränade för sig. 

Här har vi gänget som var med på kursen Celine med Max bakom dem Kicki med Agnes, Maria och Elsa Karin instruktör bakom står Amanda med Zingo och Lena med Scoobi och jag tar bilden och hade med mig Scarlet.

Här har vi Maria och Elsa som ska lära sig ett linjetag och det gick galant, bakom väntar Lena och Scoobi.

Inget är som väntans tider......

Nu ska Scoobi ut på ett sök, det gick också bra.

Nu har hundarna fått sitt nu är det våran tur för god påskmat och dricka därtill. Resten av bilderna  kommer på mitt Galleri och se så roligt och mysigt vi hade.

onsdag 4 april 2012

Valpar planeras i augusti

Tyvärr tyvärr så har Laura gått tom jag var och ultraljudade henne idag och där fanns inga valpar det är så ledsamt jag vet hur många som hade väntat men det blir såhär  ibland. Nya planer så kommer jag att para Snäckan på nästa löp och det blir förmodligen i juni och då ska det bli valpar i aug. med leverans i oktober och den tilltänkta hanen är en mycket vacker och duktig engelsk import som heter Castlerock Simply Magic och han finns hos Anette som har kennel Calzeat. Bilder på kombinationen kommer snart på planerade kullar. Tänker förresten para om Laura med Bonus förmodligen på nästa löp.