söndag 24 juni 2012

BIS Avelsgrupp i Vänersborg SKK 10 Juni 2012

Ch Torpedos Fig Tree Bay "Tilda" med sin avelsgrupp först Budda med Cicci, Elton o Lena, Scoobi o Gert- Ove o Tequila o Kicki och Veronica visar Tilda. Fotograf är Dan Svärdh. Tack alla för att ni ställde upp på denna leråker. Fick fina nyheter från  norr förra veckan då Sofia visade Kiwi syster till Scoobi både på deras flatshow och officiella utställning i Piteå då hon fick Exellent och placering 3 i juniorklass och idag i Norge blev Nemi också syster med matte Hilde placering trea i juniorklass och även hon fick Exellent. Stort grattis till er och alla Tildas vackra barn.

onsdag 20 juni 2012

Jin och Hikaru i Japan

Fick idag dessa underbara bilder från mina valpköpare som bor i Japan tack vare Tomoko och hennes man har de träffats och kan träna ihop. Det är Jin som heter Torpedos Mr Rolex han är efter Toffedreams Mark Eleven och Snäckan och så är det Hikaru som är efter Chessex U Too och Tilda. Titta och  njuuuuut så gott de har det.




tisdag 12 juni 2012

Utställning SKK Vänersborg 10 juni 2012

 I helgen var det utställning i Vänersborg och då kom Lena och Gert-Ove med Elton och Scoobi och Cissi med Budda och jag hade med Tequila, Scarlet och Tilda hon var anmäld i Avelklass och även Michaela kom med och hjälpte mig. Vädret var ju inte på bästa humör det var otroligt lerigt och blött och det kanske syns på våra kläder och hundarnas pälsar. Här visar Lena Scoobi i juniorklass och han fick VG inte så himla kul men men fin är han ialla fall.

Här har vi helbröderna Budda och Elton i öppenklassen och det gick ju riktigt bra för dem. Exellent och ck på båda och Elton vinner klassen och Budda blir placerad som nr fyra, så fina killar de är.

Här springer Elton och matte Lena för domaren som kom från England och heter Colyn Mackay.

Stilstudie av vackre Elton.

Har är placeringen i bästa hane först en juniorhane från Kennel Comics och sedan Elton och en glad matte och han fick R-certet.

Här visar jag Scarlet i juniorkl och hon fick Exellent och Ck och tvåa i klassen.

Här visar jag Tequila i öppenklassen och hon fick Exellent med CK och placering som nr fyra. Jag hade uppfödarklass och Avelsklass och jag fick HP på båda och när vi var i BIS så blev Tilda med sina avkommer Bäst in Show. En riktig bra dag. Nu laddar vi batterierna för Torpedos Kennelträff som vi ska ha i helgen i Vänersborg på Ursand camping hoppas att många kommer dit vi har ju alltid så roligt.

torsdag 7 juni 2012

Snäckan är parad

I tisdags åkte jag och Snäckan till Dublin och matte Anette som bor i närheten av Norrtälje för att de skulle ha en dejt. I  stamtavlan heter Dublin  Se(u)ch No uch Castlerocks Simply Magic en jättefin och härlig hane som jag har följt sen han var valp och som jag har varit förtjust i hela tiden. Kolla på min sida på planerade kullar där finns mer info om honom.

Här har vi nästan hela välkomstkomiten, härliga hundar.

Lite skoj och bus måste de ju ha, ja faktiskt så gillade de varann, det märktes..

Ok sa Snäckan nu är jag beredd..........

Matte Anette och Dublin tar adjö av Snäckan som ser lite ledsen ut, hon ville allt stanna en stund till men det var låååååång väg hem så det var bara att starta bilen och köra hemmåt. Tack för att vi fick komma till er och nu så  får vi hålla tummarna att det blir små fina busfrön runt den 7 aug.