tisdag 31 juli 2012

Lite sommarbilder i juli 2012

Liam och River våra barnbarn kom och hälsade på oss då passade de på att köra runt med åkgräsklipparen. Goseungarna.

Och här är barnbarnet Noah som fyllde 8 år några  dagar senare, han passade också på att få köra klipparen med sin morfar, hej o hå här går det undan. Goseungen.

Här har de full koll på Noah och morfar fast Magnus kollar visst på nåt annat han.

Här har Micke Laura och jag tagit lite semester med husbilen och hittade ett litet smultronställe i närheten av Bollebygd som vi skulle till på söndagen. Nu smakade det gott med grillad korv.



Här är det dagen och då spåg det ut såhär där vi var, alldeles för oss själva.

En underbar härlig sjö hade vi med......

som vi badade i.
På söndagen åkte vi till Anneli som har kennel Flatterhaft hon hade stor kennelträff och jag var inbjuden att komma och döma hennes hundar det var närmare 70 st anmälda, så jättekul det var jättefina hundar. Sen var det dax för oss att åka hem igen, men vilken underbar helg jag fick. Det behövdes verkligen.

måndag 30 juli 2012

Lite sommarbilder

En dag kom den här älgkon med två kalvar och hälsade på, mycket trevligt och för övrigt kom de springande över tomten idag, inte lika trevligt men ändå.


Ingen sommar om inte Benny och Bettan kommer med deras husbil och hälsar på oss, denna helgen var det Fallens Dagar i Trollhättan så vi åkte och kollade på när de släppte på allt vatten i kvällsljus, så magiskt och vackert. Här har vi nog fikat och skrapat Trisslotter till våran egna Trissklubb, den går väl sådär...Snäckan sitter och kollar i våran nya paviljong.

Marie som har ett Tilda/Bonusbarn kom och hälsade på oss en lien stund, lille Tasse va du har blivit vacker och så härlig, hoppas jag kunde inspirera dig Marie till allt va jag sa åt dig att kontakta lite folk i din Småländska omgivning med träningar och lite till.

fredag 20 juli 2012

VARFÖR

Vår älskade Tilda CH Torpedos Fig Tree Bay har lämnat oss alldeles för tidigt märkte att hon blev mer och mer orkeslös så vi var till vår veterinär och fick beskedet att hennes lever var full av tumörer och det gick inte att rädda henne. Tack min älskade Tilda för allt du har gett oss ditt underbara mentalitet, ditt alltid glada humör din personlighet, jag saknar dig så innerligt, varför fick du lämna oss så tidigt? Tack för dina fina avkommor som finns kvar. Sov nu så gott älskade Tilda.

onsdag 11 juli 2012

Utställningswekend i Tvååker

Nu har vi kommit fram till Björkängs havscamping i närheten av Tvååker där vi ska ställa hundarna på lördagen. Gert-Ove testade våra stolar, de blev godkända.

Här har vi Lena och Gert-Oves "nya" husvagn, jättekul att de också har köpt en nu blir det många utställningar och prov framöver med den. Nu laddar vi för nästa dag.

Hemkommen från utställning som ni kan läsa om längre ner. Innan det var dax för grillningen så tog vi en lång strandpromenad med bad för hundarna det var riktigt gott för dem att få sträcka ut efter en lång dag i utställningsburarna.

Här går Lena med Elton och Scoobi och jag med Melody och Scarlet, gud så gott vi hade det, vilken kväll det blev, detta måste vi göra om nästa år.

Full fart mot Danmark.......

Tack för en härlig helg och trevligt sällskap.

tisdag 10 juli 2012

Lite mingelbilder från Tvååker

Här kommer några mingelbilder från utställning, tyckte det kunde va kul också när det för ovanligheten var så många respektive med. Först min älskade Micke.

Här står Rosa och Carina med Melody och kokilurar.

Ludde, Carinas man och Malin

Nej nej sa Göran när jag tog kortet och Lars T höll med, jag ska bara ta lite kort och lägga på min blogg sa jag men de trodde mig inte. Tji fick de. Men kul hade vi.

Utställning i Tvååker 2012

Den 6-7 juli var det utställning i Tvååker Skk. Lena Gert-Ove och Carina ställde på fredagen i ösregn och det gick väl sådär .Alla fick Exellent. På fredag kväll kom Micke och jag till campingen Björkängs tror jag den heter och träffade upp Lena och Gert- Ove där, dagen innan hade jag opererat mitt andra öga för starr så jag var tvungen att ta det lite lugnt så tjejerna hade lovat att visa mina hundar. Vädret var nu mycket bättre så vi åkte tidigt till utställningen. Först visade Lena Scoobi i junkl han fick Exellent vann klassen och fick CK.

Här visar Lena Elton i en stor ökl och han fick Eellent blir placerad som trea med CK

Nu var det Carina och Bonus tur som var i en stor champkl. och den vinner han med Exellent och CK. Nu blev det spännande jag hade med tre Torpedosar i Bästa hane. Domaren hade använt nästan hela registret med färger när hon dömde både gult,blått och rött, så döm om min förvåning när hon tackade av alla tre. 

Nu var det tikarna tur Scarlet som Lena visade var i ungkl. och där fick hon Exellent och vann den med CK.

Här visar Carina Melody i en stor ökl och hon fick Exellent och blev sen placerad som tvåa med CK. Nu blev det spännande igen nu hade jag med två tikar i Bästa tikklass och där ville domaren ha lilla Scarlet som fjärde Bästa tik. Det blev allt en lyckad dag för mina vackra Torpedoshundar och tack till Lena och Carina som visade mina hundar så fint medan jag fotade i mina solglasögen.

fredag 6 juli 2012

CH Miss Mallorys Absolute Lavender "Snäckan"

I onsdags var vi till vet. för att ultraljuda lilla Snäckan och det visade sig att hon ÄR DRÄKTIG jag blev så himla glad så nu väntar vi småttisar i början av augusti. Här ligger hon så förnöjt och gnager på ett ben, lite nytagna bilder här på henne.



tisdag 3 juli 2012

Utställning Borås SKK 1 Juli

Var i helgen på utställningen i Borås och där ställde Lena Scoobi här på bild fick Exellent och placering 2 i junkl. Natalie var med mig och hon fick vara fotograf. Tack för hjälpen.


Lena och Elton fick Exellent och placering 4 i ökl. med CK


Jag och Scarlet fick Exellent i ungkl. och placering 4.


Jag och Tequila fick Exellent i ökl. och placering 4.