fredag 28 september 2012

Dublin och Snäckans valpar 2012

Stolta föräldrarna till de vackra och helmysiga valparna som nu snart är 8 veckor.

En tikvalp märkt v öra.

Tikvalp märkt h öra.

Tikvalp helt omärkt.

Hanvalp märkt ryggen.

Tikvalp märkt svans.

Hanvalp helt omärkt.

Hane märkt h bog.

Hanvalp märkt v bog.

Hanvalp märkt svans.

En tikvalp märkt nacke.

Ch Torpedos Mio Min Mio

I onsdage åkte jag och Brett till veterinären för han mådde inte alls bra, och han fick somna in där. Tack älskade Brett för allt fint du har gett oss under dina levnadsår. 20020123-20120926. Ha det nu så gott i din hundhimel, du var så älskad och  nu saknad.

torsdag 6 september 2012

Valparna nu drygt 4 veckor



Här har vi en av tikarna, såååå söööööt.


Jag bryr mig inte att ni håller på, jag vill nana istället.

Här är en av hanarna, bara såååå ljuvlig. 


tisdag 4 september 2012

NY CHAMPION

SE (U) CH SE VCH TORPEDOS HOOKED ON A DANGER Äg. och uppfödare Kicki Olsson Kennel Torpedos. Domare Bjarne Sörensen

Utställning Högbo SKK Int.

Micke och jag och Tequila o Scarlet åkte till en 3-dagarsutställning i Högbo, vi tog våran husbil såklart och åkte till en camping som hette Edskens och den fanns i Hofors ca 3 mil från utställningen. Vädret var inte på våran sida precis det ösregnade och vid kvällen åskade det rejält. Här är utsikten från husbilen inte så dum, men där var det tvärstopp att ta med hundarna så det blev inget bad där för dem. 

Nu är det grilltajm med Carina och Marita vid deras stuga som de hyrde där, detta är nog fredagkvällen och då var det bättre väder. Vi hade en riktig mysig kväll med go mat och många goa skratt.

Carina och Bonus i en gigantisk championklass och där blev de placerade 3 och så blev det i BH. Det hade ju som sagt regnat hela tiden och det syns ju här hur det såg ut, riktigt klafsigt var det men hundarna brydde sig inte, det var värre för oss som skulle hålla oss på bena så vi inte halkade omkull.

Vackre Bonus och snyggCarina.
 

Så var det dax för Tequila att jaga certet på fredagen gick det inte, hon placerades som nr 4 i ökl och på lördagen var det nära trodde vi men så satte domaren henne som trea med ck.


Söndagens väder blev lite bättre och vi hade fått byta ring så den var lite bättre att springa i. Nu blev Tequila placerad som nr ett i ökl. med ck och här är vi i bt-klassen det var en härlig stämning runt ringen som ni kan se, många skratt och bus, det hade inte skadat om det var så oftare men det beror ju på publiken och utställarna. Ialla fall så blev Tequila placerad som trea BT med Cert och R-Cacib och eftersom det var hennes tredje cert så kan hon nu titulera sig som SE(U)CH SE VCH Torpedos Hooked on a Danger. En underbar och härlig dag blev det.

Här är den nybakade Championen Tequila, med domaren för dagen och det var Bjarne Sörensen.