onsdag 30 januari 2013

Utställningen


Jaha nu funkade det att lägga in lite bilder på bloggenhär är några sen i söndags, och tack till Karin T som var fotograf och resesällskap och även tack till Anette D som också fotade. 

Utställning

I söndags var det dax att åka på utställning och den var i Kumla det var SSRK som arangerade den. Jag hade med fem valpar i valpklass 1 och så var Melody med och hon gick i Ökl. Det vat fyra hanvalpar och Torpedos its a Magic Event äg. Maria Gustafsson han blev placerad tvåa med HP och brodern T its a Magic Feeling äg. Anna Flode`n blev fyra. Så var det dax för tikarna och min lilla T its a Magic Number blev etta med HP och T ist a Magic Evening äg Kerstin Norborg Malm blev tvåa och T its a Magic Time äg Kicki Jingvall blev 4, lilla Thea gick hela vägen hon blev BIR valp och debuten i stora ringen blev det en BIS 4 placering. Melody gick i en stor ökl som vanligt men hon skötte sig så bra och fick  Exellent och en fjärdeplacering med CK. Eftersom min blogg inte tar in några bilder så lägger jag dem på Gallerisidan där finns det bilder från utställningen (snart). Tack alla som kom vi fick en toppendag.

tisdag 22 januari 2013

Nu är det snart dax att boka stuga inför årsträffen alla uppgifter finns under fliken Aktiviteter kom ihåg att boka in helgen 14-16 juni 2013. Då ses vi och har det mysigt med lite träning med våra goa Torpedoshundar. Väl mött.

fredag 11 januari 2013

Valpträff

Hej nu är det dax för våran föstra valpträff för Dublin/Snäckan-valparna, det blir den 17 februari här hemma hos oss och vi börjar ca 11,30 och vi håller på i ca 2 timmar. Ni får gärna ta med lite fika men jag och Micke bjuder på korv och dricka är det någon som gillar att baka får ni gärna ta med. Varmt välkomna så ses vi.