torsdag 27 juni 2013

Valparna 3 dygn

Hej nu har valparna blivit 3 dygn och alla verkar må så gott och härliga Melody är jätteduktig med dem.


söndag 23 juni 2013

Bonus och Melodys valpar har kommit

Nu i morse så kom de efterlängtade valparna efter Bonus och Melody, gå in på aktuell kull och se på föräldrarnas resultater och även rasdata. Här poserar lilla Melody några dagar innan hon fick alla de små.

Här är vi de små underverken sex pojkar och två töser, det finns fortfarande valpar att tinga. Allt gick så lugnt och fint till hon är så himla  fantastisk söta Melody

tisdag 11 juni 2013

Tävlingsresulta

Först måste vi gratta Kicki J med sin Freja och Kerstin N-M med sin Lycka som har klarat anlagsprovet i Viltspår endast 10 mån.gamla, så duktiga ni är, vi andra måste spurta på nu. I helgen var det SKK utställningen i Vänersborg och vi var ett gäng som tog oss dit, men först på fredagskvällen kom Benny och Bettan mina (gamla) valpköpare och hälsade på oss med deras husbil och så firade vi in våran nya, vi grillade och hade det så mysigt. På söndag var det utställning och det gick väl hyffsat, fina Isak fick VG hm, Elton blev placerad i ökl fick Exellent och juniortikarna fick exellent , Thea placerades 4 med ck och Freja blev oplacerad och Elsa i ökl exellent med ck trea blev de där och Snäckan exellent med ck och 3 placering i champ.kl.

SE VCH Torpedos Pirelli "Isak"

Torpedos the Bells of Freedom "Elton"

Torpedos its a Magic Number "Thea" och Torpedos its a Magic Time "Freja"

Torpedos Peach Melba "Elsa"

CHAMP. Miss Mallorys Absolute Lavender "Snäckan"