torsdag 24 maj 2012

Clubshow i Leksand 17 Maj 2012


Här är Torpedos Hallo Lovely "Melody" efter Nuch Covenstead Hokus Pokus och Ch Torpedos Tojo Radial hon ställdes i en stor Ökl och fick Exellent och blev 3 med CK. Duktiga och fina Melody


Här är hon igen jag hade även med Snäckan och hon ställdes i en stor Champkl. men blev inte placerad. Tack Veronika för att du tog bilderna på Melody.


Nu har vi åkt vidare och kommit till en liten by uppe på fjället norr om Leksand där vi träffade våra gamla valpköpare Carina och Uffe som bor i Sälen men nu hälsade vi på Uffes mamma som dagen till ära fyllde 70 år.


Här hade vi några underbara dagar med underbara människor och massor av god mat. Här på bilden står "lilla" Daniel deras äldsta son och bredvid står Micke o Uffe sitter.


Några underbara vyer över byn.




På fredagen fixade Malin deras dotter som aldrig kom med på bild synd synd, en trerättersmiddag så himla gott det var och den avslutades med en underbar god Panna Cotta med färska blåbär hallon och jordgubbar, mums mums.


Ja då var det dax för hemfärden så gott vi hade det längtar allt tillbaka. Tack till Inga Uffes mamma och allihopa för gästfriheten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar